Atelier LOKAAL

Centrum voor kunsteducatie

Atelier LOKAAL 20 jaar spekstakel groot succes!

21 oktober 2017 vond het Atelier LOKAAL 20 jaar spektakel plaats met theater, cabaret en verschillende workshops.

Met veel plezier krijg ik terug op een fantastische avond. Ik heb genoten van de mix van publiek, van jong tot ouder en van eerste cursist- 20 jaar geleden- tot aan de jongste leerlingen van vandaag de dag. Dit event heeft laten zien dat Atelier LOKAAL ook op locatie een spektakel neer kan zetten waarbij iedereen aan bod komt.

 

Na het optreden van WAAItheater kon er door de bezoekers gekozen worden uit zes verschillende workshops. In drie rondes van 20 minuten is getekend in de ruimte met gele draden, zijn er levenslijnen geplakt, portretten gebogen, blind getekend, veel plezier beleefd bij de workshop "gelli joy"en de creativiteit opgerekt bij de workshop"buiten de lijntjes".

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Atelier Lokaal is onderweg!

Vanaf januari 2018 ga ik met mijn mobiel atelier de Krimpenerwaard door. De buitenkant van de bus is klaar, vanaf nu ga ik me bezig houden met de inrichting. Tot en met december vinden de lessen allemaal nog plaats in het atelier aan de Jan Tomstraat 4 te Lekkerkerk.

Atelier Lokaal 20 jaar facebook actie

Deze maand bestaat het Atelier 20 jaar. Dit 20 jarig bestaan gaan we vieren! Met een expositie met het thema stapel van 20 in de maanden oktober en november. Met een avondvullend feestprogramma in de theaterzaal van het cultuurhuis op 21 oktober en met een 20 jaar fotoactie. Met regelmaat plaats ik van ieder jaar van 1997 tot en met 2017 een foto of fotocollage op facebook en hier op de website. De foto's hieronder zijn uit 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 en 2008.. Kom je jezelf of je kunstwerk komende weken op 1 van de jaarfoto's tegen? Meld dit dan door een mail te sturen naar info@atelierlokaal.nl met je naam en herinnering aan de les. Je ontvangt dan een gratis entreekaart t.w.v. €15 voor het Atelier LOKAAL 20 jaar spektakel op 21 oktober 2017.

Atelier 20 jaar Facebook actie

In oktober bestaat het Atelier 20 jaar. Dit 20 jarig bestaan gaan we vieren! Met een expositie met het thema stapel van 20 in de maanden oktober en november. Met een avondvullend feestprogramma in de theaterzaal van het cultuurhuis op 21 oktober en met een 20 jaar fotoactie. Met regelmaat plaats ik van ieder jaar van 1997 tot en met 2017 een foto of fotocollage op facebook en hier op de website. De foto's hieronder zijn uit 1997, 1998, 1999, 2000, 2001 en 2002. Kom je jezelf of je kunstwerk komende weken op 1 van de jaarfoto's tegen? Meld dit dan door een mail te sturen naar info@atelierlokaal.nl met je naam en herinnering aan de les. Je ontvangt dan een gratis entreekaart t.w.v. €15 voor het Atelier LOKAAL 20 jaar spektakel op 21 oktober 2017.

Beeldhouwen in de Beeldentuin "de Lek in Beeld"

Vanaf 3 juli start een serie van 5 lessen beeldhouwen in de beeldentuin "de Lek in Beeld"in Bergambacht.

De korte cursus van 5 lessen beeldhouwen in steen vindt plaats op een inspirerende en kunstzinnige plek in de Krimpenerwaard en wel in de beeldentuin "de Lek in Beeld" te Bergambacht. http://www.delekinbeeld.nl/   Wanneer u kennis wilt maken met de mogelijkheden van beeldhouwen in speksteen of al langer bezig bent met beeldhouwen is deze cursus zeer geschikt, aangezien ieder op eigen tempo en niveau werkt. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Maak gebruik van het contact formulier wanneer u interesse heeft voor deze lessen.

 

 

 

Atelier Lokaal op facebook

Atelier Lokaal publiceert regelmatig berichten over het werk van cursisten en andere zaken op facebook. We hopen op veel "likes". Kijk hiervoor op de volgende pagina:

Ideal betaling mogelijk

Bij inschrijven ontvangt U met de factuur in de mail een link om te betalen met Ideal. Inschrijven is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Inschrijven via de site is er voor alle cursussen. Eerst wordt gekeken of er plaats is. Als er plaats is volgt een bevestiging en een factuur in de mail. Na betaling van de factuur is de plek gegarandeerd.